Trapper

Hos TJ Anlægsgartner har vi meget stor erfaring med trappeopbygning i alle slags materialer og udformninger.

Trapper anvendes mange forskellige steder. Det kan være en god idé at lave en trappe, hvis man har niveau forskel i haven f.eks. ved en terrasse, eller ønsker en smuk tilgang til sin hoveddør. - Er haven med store niveau forskelle kan man opbygge plateauer i trappen og få et meget flot helhedsindtryk. Trapper kan desuden have en skulpturel funktion, f.eks. anvendes betonelementer også som indbyggede siddepladser.

Trapper kan variere i former og farver, og opbygges typisk i følgende materialer:

Naturmaterialer/granit
- Kantsten med chaussesten i trin
- Brosten
- Marksten

Betonmaterialer
- Herregårdsklodser
- Betonelementer

Når man laver trapper, er det utroligt vigtigt, at bundopbygningen er i orden, så trappen ikke får sætningsskader. Andre vigtige faktorer er trindybde, højde og bredde, da disse ting har stor betydning for, at trappen bliver fuld funktionel og behagelig at gå på. Hældning på trin skal udføres korrekt, så man undgår, at der vil stå vand.

Trapper findes i mange forskellige varianter, og vi giver gerne gode ideer omkring udformning og valg af materialer, så netop din trappe får det udseende og design, som gør den til noget helt specielt.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder udendørs trapper på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.

 

Må vi give dig et tilbud

GRÆSSLÅNING

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende. Lad os stå for vedligeholdelsen.

>> Læs mere om græsslåning

Belægningsarbejde

Vi udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver og vi kommer gerne med gode ideer til terrasser, gårdhaver og indkørsler.

>> Læs mere om belægningsarbejde

TRÆFÆLDNING

Blev træet ramt af stormen?
Vi tilbyder professionel træfældning & beskæring med stor præcision og sikkerhed.

>> Læs mere om træfældning