Om TJ Anlægsgartner

TJ Anlægsgartner er beliggende i Odsherred og udfører anlægsopgaver for private, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger.

Firmaet ejes af Troels Jensen, der er født og opvokset på et landbrug i Odsherred. Interessen for at arbejde med det grønne har altid ligget i blodet. Efter 9. klasse i folkeskolen blev det til et år på idrætsefterskole på Fyn.

Under efterskole opholdet blev der indgået uddannelsesaftale med en lokal anlægsgartner, så uddannelsen kunne påbegyndes umiddelbart efter idrætsefterskole opholdet. Efter 4 lærerige år blev Troels Jensen udlært anlægsgartner på Selandia i Slagelse d. 29. maj 2009

Siden da er der opbygget stor erfaring indenfor vedligeholdelse og anlægsarbejde. Der lægges megen vægt på kvalitet og kreativitet, samt en god dialog med vore kunder.

Som medlem af Danske Anlægsgartnere, er vore kunder omfattet af garantiordning samt branchens ankenævn.
 

Billede af svendestykke
- (På stierne ved siden af bassin er der brugt sten fra lithos natursten)

 

Må vi give dig et tilbud

GRÆSSLÅNING

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende. Lad os stå for vedligeholdelsen.

>> Læs mere om græsslåning

Belægningsarbejde

Vi udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver og vi kommer gerne med gode ideer til terrasser, gårdhaver og indkørsler.

>> Læs mere om belægningsarbejde

TRÆFÆLDNING

Blev træet ramt af stormen?
Vi tilbyder professionel træfældning & beskæring med stor præcision og sikkerhed.

>> Læs mere om træfældning