Hegnsopsætning

Hegn danner en smuk og naturlig afgrænsning til naboen eller giver hygge og læ ved terrassen. Hegn kan også bruges til opdeling af rum i haven eller til at holde hunden indenfor matriklen.

TJ Anlægsgartner tilbyder hegnsopsætning af:

- Lamel/træ hegn
- Raftehegn
- Pileflethegn
- Trådhegn
- Fodhegn

Indenfor de enkelte grupper er der stor forskel på kvalitet og priser, og man opnår ofte det bedste resultat og den bedste holdbarhed ved kvalitetsprodukter. F.eks. er eg, robinie og lærke træ naturprodukter med meget lang levetid, og disse produkter kan være et alternativ til trykimprægneret træ.

Det er meget vigtigt, at hegnsopsætning gribes rigtigt an. Forkert opsætning betyder spildt arbejde, da det er meget svært at rette et hegn op, der står skævt. Man skal især sørge for, at stolperne er langt nok i jorden og er støbt til, så de kan holde til vind og vejr.

Hos TJ Anlægsgartner laver vi gerne en fast pris på hegnsopsætning, bortskafning samt nedtagning af eventuelt gammelt hegn. Vi lægger stor vægt på, at arbejdet udføres til aftalt tid, ligesom det også er af stor vigtighed for os, at hegnet er opført på en professionel og kvalitetsbevidst måde, så kunden kan nyde det færdige resultat.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder hegnsopsætning på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.

 

Må vi give dig et tilbud

GRÆSSLÅNING

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende. Lad os stå for vedligeholdelsen.

>> Læs mere om græsslåning

Belægningsarbejde

Vi udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver og vi kommer gerne med gode ideer til terrasser, gårdhaver og indkørsler.

>> Læs mere om belægningsarbejde

TRÆFÆLDNING

Blev træet ramt af stormen?
Vi tilbyder professionel træfældning & beskæring med stor præcision og sikkerhed.

>> Læs mere om træfældning