Belægning

TJ Anlægsgartner udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver. Vi kommer gerne med gode ideer til nyanlæg men også til modernisering af ældre belægning.
Vi former det efter kundens ønsker og behov, - kun fantasien sætter grænser.

Belægning anvendes til mange formål, det kan være

- terrasse
- gårdhave
- stier
- indkørsel
- parkeringsområde

Der findes et stort udvalg indenfor belægning med hensyn til typer, former og farver. Valget af belægningssten er ofte afhængig af området, det skal passe ind i, men også om det er moderne eller gammel stil.

Vi har til tider en del nedbør i Danmark, og derfor er det af stor betydning, at belægningen er opbygget med korrekt bund og det rigtige fald. Det er vigtigt at tænke på disse ting, så man undgår sætninger i belægningen, og undgår fugt i soklen ved forkert fald mod huset. Et forkert fald kan over nogle år hurtigt skabe store skader og som følge deraf også give store omkostninger. Derfor er det en god ide at benytte professionel hjælp til belægningsarbejdet.

Hos TJ Anlægsgartner lægger vi stor vægt på, at kvaliteten er i top på vores belægninger, og at de gældende normer er overholdt.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder belægningsarbejde på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.

 

 

 

Må vi give dig et tilbud

GRÆSSLÅNING

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende. Lad os stå for vedligeholdelsen.

>> Læs mere om græsslåning

Belægningsarbejde

Vi udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver og vi kommer gerne med gode ideer til terrasser, gårdhaver og indkørsler.

>> Læs mere om belægningsarbejde

TRÆFÆLDNING

Blev træet ramt af stormen?
Vi tilbyder professionel træfældning & beskæring med stor præcision og sikkerhed.

>> Læs mere om træfældning